Aridas Pabedinskas

Esu profesionalus pirtininkas, masažuotojas. Man 51 metai. Šiuo metu dirbu masažo mokytoju Elektrėnų profesinio mokymo centre.

1994 metais baigiau Vilniaus pedagoginį universitetą ir įgijau istorijos bei politologijos mokytojo kvalifikaciją. 2002 metais po studijų Lietuvos teisės universitete,  man suteiktas teisės magistro kvalifikacinis laipsnis. Masažuotojo profesinę kvalifikaciją įgijau 2017 metais, EPMC.

Turiu savo pirtį, kurioje teikiu pirtininko ir masažuotojo paslaugas.  Masažu susidomėjau aktyviai pradėjęs dirbti pirtininku. Masažuotojų asociacijos nariu tapau vos tik sužinojau, kad asociacija pradėjo aktyvią veiklą. Prisijungdamas prie asociacijos labai norėjau, kad visi kvalifikuoti masažuotojai galėtų pradėti oriai ir teisėtai dirbti savo darbą. Suprantu, kad šį tikslą galima pasiekti tik aktyviai dirbant teisėkūros srityje. Tikiuosi, kad mano sukauptos žinios ir gyvenimiška patirtis bus naudinga bendram reikalui.